Slik skal Norge hindre terror

Politiet opprettholder høynet trusselbilde og i Oslo økes sikkerheten på 17. mai. Forsker på terror mener Norge er sårbar. 

ØKENDE TREND: I løpet av det siste året har man sett flere eksempler på at terrorister har kjørt et stort kjøretøy inn i en folkemengde. Siste hendelse var her i Stockholm på fredag. Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT / NTB scanpix
ØKENDE TREND: I løpet av det siste året har man sett flere eksempler på at terrorister har kjørt et stort kjøretøy inn i en folkemengde. Siste hendelse var her i Stockholm på fredag. Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går innkalte Politidirektoratet landets politimestre til nok et hastemøte om terrortrusselen mot Norge. Konklusjonen ble å fortsetter den midlertidige bevæpningen i de største byene i Norge, og ved Oslo lufthavn i tida framover. I tillegg skal politiet opprettholde en økt tilstedeværelse.

Se de ulike tiltakene mot terror i egen faktaboks.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer