Norwegian

Slik skal Norwegian unngå feriekaos i helga

Ingen kanselleringer fredag, men lover ingen problemfri helg.

NORWEGIAN: Håndballjentene skulle på turnering i Barcelona. De kom ikke lenger enn Gardermoen. Nå melder Norwegian om null kanselleringer fredag. Foto: Privat / NTB Scanpix
NORWEGIAN: Håndballjentene skulle på turnering i Barcelona. De kom ikke lenger enn Gardermoen. Nå melder Norwegian om null kanselleringer fredag. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Akutt pilotmangel de siste dagene har ført til kanselleringer - og mange har fått feriene sine ødelagte.

Fredag er den store utfartsdagen på norske flyplasser, og er du altså så heldig å skulle starte ferien i dag, melder Norwegian om gode nyheter: De har ingen kanselleringer i dag.

Lover ikke null kanselleringer

- Vi gjør alt vi kan for at det også vil vedvare i helga og resten av sommeren, sier pressekontakt i Norwegian, Charlotte Holmbergh Jacobsson, til Dagbladet.

Holmbergh Jacobsson kan imidlertid ikke love at det blir en problemfri helg for lavprisselskapet.

- Vi kan aldri love at det ikke blir kanselleringer ettersom mange utforutsette ting kan skje. Det kan både være vær, lynnedslag, begrensninger i luftrommet og andre årsaker som gjør at et fly blir kansellert eller forsinket. Det kan alltid skje uforutsette ting. Det vi imidlertid kan love, er at vi gjør alt vi kan for at passasjerer blir fraktet dit de skal, sier hun.

Piloter har meldt seg

I et forsøk på å demme opp for manglende besetning i sommertrafikken tilbyr Norwegian pilotene dobbel overtidsbetaling for å selge fridagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer