Slik skal Tjen Folket beholde grepet om 40 000 medlemmer

Hemmelig instruks viser hvordan eldre medlemmer i Tjen Folket skal beholde makta og kontrollen over millionverdiene i SOS Rasisme. Les dokumentent her.

KUPPET: SOS Rasisme er kuppet av en liten gruppe med tilhørighet i Tjen Folket. I et hemmelig notat Dagbladet har fått tilgang til får medlemmene beskjed om hvordan de skal beholde makta og oppføre seg under SOS Rasismes landsmøte til høsten. Personene på bildet har deltatt i en SOS Rasisme-demonstrasjonen på krystallnatta og er ikke tilknyttet den aktuelle saken. Foto: Jeanette Landfald/Dagbladet.
KUPPET: SOS Rasisme er kuppet av en liten gruppe med tilhørighet i Tjen Folket. I et hemmelig notat Dagbladet har fått tilgang til får medlemmene beskjed om hvordan de skal beholde makta og oppføre seg under SOS Rasismes landsmøte til høsten. Personene på bildet har deltatt i en SOS Rasisme-demonstrasjonen på krystallnatta og er ikke tilknyttet den aktuelle saken. Foto: Jeanette Landfald/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): «Honning er midt i en storm. Vår oppgave er å være limet i fronten.»

Slik åpner den hemmelige instruksen som er sendt ut til medlemmer av det revolusjonære partiet Tjen Folket (TF), i forkant av SOS Rasismes landsmøte for i år.

«Honning» er et av flere kodenavn Tjen Folket (TF) har på SOS Rasisme.

Instruksen går i detalj på hvordan den hemmelige gruppa skal opptre for ikke å pådra seg uønsket oppmerksomhet og vinne debatter mot yngre medlemmer TF er uenige med.

Opererer i hemmelighet Dagbladet har avslørt at medlemmer av Tjen Folket sitter sentralt plassert som ledende tillitsvalgte og ansatte på mange nivåer av Nord-Europas største antirasistiske organisasjon, SOS Rasisme.

I tillegg står medlemmer av partiet, som ønsker å operere i hemmelighet med skjulte identiteter, bak millionoverføringer ut av organisasjonen. Nestleder Kjell Gunnar Larsen, som er daglig leder i SOS Rasisme, har ansatt en rekke TF-medlemmer rundt seg.

Skal vinne debatteneFlere av medlemmene i Tjen Folket har passert 30. Strategien som legges i dokumentet er at Tjen Folket skal vinne debatter om SOS Rasismes framtid taktisk, uten å tråkke på yngre og uerfarne medlemmer av SOS Rasisme:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer