Slik skifter du dekk på under ett minutt

Det er Endelig Helg og tid for ukas morsomste videoer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

UTE FOR Å RØYKE (Endelig helg): Mange av oss har vært gjennom et livredningskurs, som innebærer å puste ned i munnen på en livløs dukke og så utføre hjertekompresjon.

Et undertøysmerke tenkte at treningen på livredning kunne gjøres litt hyggeligere, og Endelig Helg-redaksjonen tror jommen meg de fikk det til. Du kan gjøre deg opp din egen mening etter å ha sett videoen øverst i denne saken.

Synes du videoen ikke ser så interessant ut og heller ønsker en skriftlig gjennomgang av hvordan du utfører hjerte -og lungeredning, kan du lese faktaboksen til høyre.

Sportslageret utfordret Når vi er inne på å gjøre ting under sterkt tidspress, må vi ta av oss hatten for mannen som klarer å skifte en sykkelslange på under ett minutt - uten å gå av sykkelen. Vi ble faktisk så imponert at vi ba en kollega med fortid hos Oslo Sportslager til å kommentere bedriften, og han ble ikke mindre imponert enn oss.

- Han er helt rå. Puddingene på Sportslageret hadde aldri klart det. Det er sinnssykt, sier vår kollega, som ikke ønsker navnet sitt i avisa (hansken er nå kastet, Sportslageret).

Russisk strandliv Til slutt anbefaler vi at du bruker helga til å nyte livet, uansett vær eller hva slags utstyr du har for hånden. Skulle du for eksempel ha med deg en gravemaskin på stranda, kan du få et par ideer fra russerne rett under her.

Og husk det finnes ikke dårlig grillvær, bare dårlige paraplyer.

God helg!

Kommer du over gode klipp på nettet, eller har du kanskje filmet selv? Send oss et tips, så er videoen kanskje med neste uke!