Slik skulle jentene drepes

Ballettdanserens drapsnotater er grufull lesning. Dagbladet gjengir planene ordrett, slik han selv skrev dem natt til 12. mars i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går refererte Dagbladet fra ballettdanserens drapsnotater, funnet i ei grønn notatbok i nattbordsskuffen på 21-åringens soverom. De håndskrevne notatene fylte tre sider i boka. Vedlagt i boka lå to sammenbrettede ark: Ei 14-punkters huskeliste om hvordan man parterer lik, og en fotokopi fra boka «Killing for Company», om seriemorderen Dennis Andrew Nilsen.

Ballettdanseren vedgår at han skrev parteringslista fordi hans syntes det var spennende. Han kan derimot ikke huske at han har skrevet i notatboka, selv om han vedgår at det er hans skrift.

Notatene

«12.05.2002, Hamar

Alt var i orden, jeg var alene i huset for et par dager. Alt var forberedt, jeg var hos legen dagen før (11.03.) og fikk skrevet ut en resept på sovetabletter. Jeg knuste sovetablettene + Rohypnol + Sobril til pulver. Meningen med dette var å blande stoffet i kaffe/sprit eller øl. Jeg hadde handlet inn en helflaske Hot'n Sweet.

Jeg kjøpte film til polaroidkameraet som skulle brukes til å ta bilder av offeret under ulike stadier av oppdelingen av liket.

Dessverre er utelivet på Hamar på en tirsdagskveld så ‘dødt' at jeg ikke kunne finne et passende offer. Min intensjon er å kvele offeret etter at det har blitt dopet av sovepillene. Deretter vil jeg utføre ulike former for nekrofili. For å bli kvitt offeret etter at jeg er ‘ferdig' med det, vil jeg dele opp liket i deler og deretter putte delene i plastsekker. Hvor jeg ville dumpe likdelene (levningene), var ikke bestemt.

I alle fall... Jeg kunne ikke finne et passende offer i kveld, og jeg vil derfor utføre mordene i Oslo, der mulighetene er større. Påskeferien (da jeg vil ha huset for meg selv, i Oslo) vil bli et passende tidspunkt for utførelsen. Jeg ser frem imot den dag jeg vil kunne utføre mitt første mord.

OBS!!! Kvinnelige offer er de eneste som er aktuelle, ettersom jeg er heteroseksuell.

Jeg kan ikke lenger bekjempe de fantasier og ‘krav' som jeg har, jeg må drepe. Helt siden jeg var 14 år gammel, har jeg hatt detaljerte fantasier om å utføre mord/nekrofili/oppskjæring av lik. Jeg tror jeg har en utrolig evne til å leve et dobbeltliv. Ingen (inkludert min nærmeste familie) kunne mistenke at jeg hadde slike ‘drømmer' allerede i en så ung alder. Når begynte det å gå galt? Etter min mening da mine seksuelle fantasier ble sammensveiset med mine voldelige fantasier...

Nå venter jeg bare på en mulighet...

(Signert) N.N.»