Dobbeltjubel

Slik snek Giske favorittlaget inn i bryllupet

Sang «You'll Never Walk Alone» i kirka og feiret finaleseier mellom middag og kake. - Jeg liker sangen veldig godt, den har alltid hatt en stor betydning for oss begge, sier Haddy Njie

JA!: Haddy Njie og Trond Giskes første offentlig kyss etter vielsen. Kort tid før har brudeparet sunget «You'll Never Walk Alone» for full hals inne i kirka. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
JA!: Haddy Njie og Trond Giskes første offentlig kyss etter vielsen. Kort tid før har brudeparet sunget «You'll Never Walk Alone» for full hals inne i kirka. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag 1. juni ga Haddy Njie og Trond Giske hverandre sitt ja i Nidarosdomen i Trondheim. To dager seinere forteller det nybakte brudeparet til Dagbladet at fotball fikk betydelig plass under både vielse og fest.

Den tidligere Ap-nestlederen er ikke bare politisk rød - hans fotballhjerte banker også for røde Liverpool-drakter.

Under vielsen hadde Giske derfor fått gjennomslag for å bytte ut en salme med Liverpool-hymnen «You'll Never Walk Alone». Det kan muligens framstå som alle gressenkers store mareritt på selve bryllupsdagen, men Haddy Njie sier at hun ikke hadde noe imot gesten.

- Jeg liker sangen veldig godt, den har alltid hatt en stor betydning for oss begge. Det er en sterk tekst, som også passer godt i en kirke, forteller Haddy Njie til Dagbladet.

- Grunntanken i det jeg tror på

Bare noen få timer seinere sang tusenvis av Liverpool-supportere samme sang da laget deres slo ligarival Tottenham 2-0 i Champions League-finalen i Madrid. Trond Giske sier at han fikk med seg det avgjørende andremålet i finalen mellom middag og bryllupskake.

- «You'll Never Walk Alone» har et budskap som er grunntanken i det jeg tror på, både i ekteskapet og i livet ellers. Og som Liverpool-tilhenger i 40 år gjorde det heller ikke noe å synge denne sangen akkurat på lørdag, sier Trond Giske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer