<strong>VIDEOBEVIS:</strong> To av de dømte i Rolex-raidene i Oslo i sommer dulter borti et offer 24. juni klokka 02.14 mellom Vestbanen og Aker Brygge. Foto: Overvåkingskamera/Politiet.
VIDEOBEVIS: To av de dømte i Rolex-raidene i Oslo i sommer dulter borti et offer 24. juni klokka 02.14 mellom Vestbanen og Aker Brygge. Foto: Overvåkingskamera/Politiet. Vis mer

Slik stjal de Rolex'er - eierne merket ikke noe

- Kan jeg løfte deg, spurte klokketyv på Tjuvholmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var sol, sommer, fotball-VM på alle pubskjermer og gode kvelder for klokkeinteresserte som speidet etter dyre Rolex'er på utildekkede håndledd.

En toukers-periode fram til St. Hans i år fikk Oslo-politiet et ras av anmeldelser fra menn, som på gata var blitt frastjålet sine dyre klokker fra armen uten å merke det før etterpå.

På mobilen til en av de dømte Rolex-tyvene fant politiet bilder av en rekke kostbare klokker, kombinert med bilder av sider som viste klokkenes markedsverdi.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer