MISTET KJÆRESTEN: Maria Svalastog fra Kolbotn mistet samboeren sin plutselig for snart to år siden. I dag lever hun et godt liv og har det bedre enn noen gang. - Det er mulig å komme seg gjennom sorgen, sier hun. Foto: Bjørn Langsem
MISTET KJÆRESTEN: Maria Svalastog fra Kolbotn mistet samboeren sin plutselig for snart to år siden. I dag lever hun et godt liv og har det bedre enn noen gang. - Det er mulig å komme seg gjennom sorgen, sier hun. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Slik takler Maria (28) sorgen etter kjæresten døde brått og uventet

Snart to år har gått siden Maria Svalastog mistet samboeren og kjæresten sin. - Når du når bunnen, hjelper det ikke å fortsette og grave, sier hun.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

De var ti år. Like gamle. Sammen på stranda i Trogir, en historisk havneby i Kroatia. Han var på besøk hos sin familie som bodde der, hun var på ferie med familien.

- Jeg husker at han kastet småstein på meg. Han var søt, men jeg turte så vidt å kikke på ham. Vi lekte på vår måte. Sjenerte, og helt uten prat.

Det er 28 år gamle Maria Svalastog fra Kolbotn i Akershus som forteller om ferieminnene som ikke forsvinner. Hver sommer dro hun og familien tilbake til Kroatia, og hver sommer møtte hun den samme gutten.

Full klaff

Åra gikk, og det var først da de var 15 år at gutten presenterte seg. Han snakket svensk og var fra Göteborg. Maria husker at hun ble flau, for hun hadde jo snakket om han med venninner rett bak ryggen hans. Han må jo ha hørt hva hun sa, han som var svensk.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn