Slik tar du den fruktstjelende vaske- hjelpen på fersk gjerning

Samtidig kan du få deg en god latter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tyveri på kontoret kan være en svært så plagsom ting. Og når du kommer på jobb og finner ut at eplene, grøten eller snusen din har forsvunnet på mysterisk vis, står du igjen med få valg.

Du kan sende en rasende fellesmail der du sverter og banner, men det kommer sjelden noe godt ut av en slik testostoronutløsning og du kan risikere å bli sett på som en sytepave.

Nettstedet news.ninemsn.com omtaler imidlertid en ansatt i et amerikansk IT-selskap som fikk utløs for aggresjonen på en langt mer kreativ måte.

Det IT-ansatte tyveriofferet hadde nemlig sett seg lei av at frukten hans til stadighet forsvant ned i en ukjent persons mage. Og PC-kyndig som IT-eksperter ofte er satte han like godt opp et webkamera som avslørte at frukten hans ble stjålet av vaskepersonellet.

Men i stedet for å sladre til sjefen, laget han en skjermsparer der han skrev «Jeg vet hvem du er. Stop å stjele tingene mine, eller så vil jeg melde fra».

Ledsaget av bilder av fruktyveriet ble det en oppsiktsvekkende skjermsparer. Heldigvis lot han webkameraet rulle og gå, slik at også reaksjonene til kollegaer og ikke minst tyven selv ble fanget på film.

- Etter dette mistet jeg aldri frukt igjen, skriver mannen bak det kreative påfunnet.

Har du noen morsomme historier, bilder eller videoklipp fra kontoret du vil dele med oss, så tipser du oss her.