Slik tegnet 16-åring drapsmannen

Beskrev Anders Eklund, som er tiltalt for drap på Engla (10) og Pernilla (31).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Anders Eklund ble i dag tiltalt for drapene på Engla Höglund (10) og Pernilla Hellgren (31). Det siste drapet innrømte han etter at han ble pågrepet for drapet på Engla.

Etter drapet på Pernilla Hellgren var det to vitner som hadde spesielt detaljerte beskrivelser av gjerningsmannen. Disse vitnene kan bli en viktig brikke i rettssaken mot Eklund, blant annet i å bevise at Pernilla ikke hadde frivillig sex med Eklund.

Begge har bidratt med fantomtegninger av mannen. En av vitnene var 16 år gammel da hun så Pernilla bli drept i 2000, skriver Expressen.se.

- Tror jeg så et drap

Jenta har laget tegningen over, og kommet med en videre beskrivelse av Eklund. Hun var på vei hjem på sykkel, og så hvordan Eklund tok kvelertak på Pernilla og drepte henne.

Etter at hun kom hjem satte hun seg i sjokk ved datamaskinen for å kommunisere med en kamerat, ifølge Expressen.se.

- Jeg tror jeg har sett noen bli drept da jeg kjørte ved bakken fra slusen. Jeg er totalt sjokkert, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kan ikke gå dit og kikke, sier hun til kameraten,

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer