Slik tjuvstartet disse nissene julefeiringa

Se det elleville nisseshowet her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Selv om det fortsatt er noen dager igjen til juletida begynner for alvor, fikk julestemte australiere en liten forsmak på høytida forrige helg.

Søndag inntok nemlig tusenvis av rød- og hvitkledde julenisser Sydney for å delta på den veldedige, årlige nissefesten «Santa Claus Festival».

Nissefar på vannski På den elleville festivalen byttet nissene ut reinsdyret Rudolf med vannski og joggesko, og serverte de mange oppmøtte både et «fun run» nisseløp og akrobatiske øvelser på vannski.

Og i likhet med den tradisjonelle nissefar, som de fleste av oss kjenner til, var også disse shownissene av den snille typen.

Formålet med nissefestivalen er nemlig å samle inn penger til snille, små jenter og gutter som trenger det.

Tok av med vannjet Samtidig sørget de energifulle nissene for å spre skikkelig julestemning til alle dem som hadde møtt opp for å få med seg festen.

Havna i Sydney var nemlig pyntet med enorme presanger og nissefigurer, og på kvelden ble det fyrt opp imponerende fyrverkeri.

Den store finalen ble markert med at den «ekte» nissefar forlot Sydney med vannjet, antakelig med kurs mot Nordpolen der han kan starte forberedelsene til den store julestria.

Satt fast i skjegget Men det er ikke bare Australia som allerede har fått et spesielt besøk av julenissen.

Nissefar tok nemlig også fram sine akrobatiske sider da han tok turen til et kjøpesenter i britiske Reading nylig. Men alt gikk ikke helt som planlagt da han skulle heises ned fra taket av kjøpesenteret.

Hans karakteristiske skjegg satte seg nemlig fast i tauet, og gjorde sitt til at barna måtte vente litt lenger før de fikk sitte på julenissens fang.

SPREK JULENISSE: Nissene imponerte med akrobatiske triks på vannet, da de inntok Sydneys «Santa Claus Festival» forrige helg.
SPREK JULENISSE: Nissene imponerte med akrobatiske triks på vannet, da de inntok Sydneys «Santa Claus Festival» forrige helg. Vis mer
MOT NORDPOLEN? Nissefar avsluttet den spektakulære festen med å ta av på vannjet.
MOT NORDPOLEN? Nissefar avsluttet den spektakulære festen med å ta av på vannjet. Vis mer