HEMMELIG DOBBELTLIV: I denne boligen begikk fotballdommeren i 20-åra et hundretall nettovergrep. Mannen erkjenner samtlige overgrep, ifølge hans forsvarer Gunhild Lærum. Foto: Dagbladet
HEMMELIG DOBBELTLIV: I denne boligen begikk fotballdommeren i 20-åra et hundretall nettovergrep. Mannen erkjenner samtlige overgrep, ifølge hans forsvarer Gunhild Lærum. Foto: DagbladetVis mer

Slik var det hemmelige dobbeltlivet til Norges verste nettovergriper

I det han kom inn døra på gutterommet skal mannen ha byttet personlighet. Nå er mannen i 20-åra fra Østlandet tiltalt for 300 overgrep i det som er norgeshistoriens mest omfattende overgrepssak.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ingen ante noe som helst da han ble pågrepet. Flere bekjente av fotballdommeren har i etterkant uttrykt sjokk og vantro over det som har kommet fram. Ikke engang hans egen mor, som bodde i samme hus som sønnen, skal ha fattet mistanke. Nå er mannen i 20-åra tiltalt for å ha begått nettovergrep mot omkring 300 unge gutter i Norge og andre nordiske land. Alt hjemme fra gutterommet.

- Man kan tenke seg at det er merkelig at ingen har lagt merke til dette. Samtidig er det kanskje ikke så rart. Han har fungert både på skole og jobb, og har levd to helt atskilte liv - ett i den virkelige verden og ett på internett, sier mannens forsvarer, Gunhild Lærum.

Mens kolleger og medstudenter av fotballdommeren oppfattet ham som en helt vanlig mann, levde han det advokaten beskriver som et dobbeltliv. Sakte, men sikkert bygget antallet offer seg opp i det som av politiet er stemplet som Norges største overgrepssak.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn