Slik var det hemmelige dobbeltlivet til Norges verste nettovergriper

I det han kom inn døra på gutterommet skal han ha byttet personlighet. Nå er mannen i 20-åra fra Østlandet tiltalt for 300 overgrep i det som er norgeshistoriens mest omfattende overgrepssak.

HEMMELIG DOBBELTLIV: I denne boligen begikk fotballdommeren i 20-åra et hundretall nettovergrep. Mannen erkjenner samtlige overgrep, ifølge hans forsvarer Gunhild Lærum. Foto: Dagbladet
HEMMELIG DOBBELTLIV: I denne boligen begikk fotballdommeren i 20-åra et hundretall nettovergrep. Mannen erkjenner samtlige overgrep, ifølge hans forsvarer Gunhild Lærum. Foto: Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen ante noe som helst da han ble pågrepet. Flere bekjente av fotballdommeren har i etterkant uttrykt sjokk og vantro over det som har kommet fram. Ikke engang hans egen mor, som bodde i samme hus som sønnen, skal ha fattet mistanke. Nå er mannen i 20-åra tiltalt for å ha begått nettovergrep mot omkring 300 unge gutter i Norge og andre nordiske land. Alt hjemme fra gutterommet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer