Slik var massedraps-mannens dobbeltliv

Trodde han nesten ble avslørt, løy til familien, tok medisiner og mente han ville bli en europeisk helt.

LA UT BILDER I BOKA: Anders Behring Breivik har i avhør sagt at det er han som har skrevet boka på 1500 sider. På de siste sidene finnes flere bilder av ham i ulike uniformer. Forfatteren skriver at hvordan han skal ikle seg fiendens uniformer, vanligvis politiuniformer - for å forvirre og få folk til å nøle. Faksimile: Fra boka
LA UT BILDER I BOKA: Anders Behring Breivik har i avhør sagt at det er han som har skrevet boka på 1500 sider. På de siste sidene finnes flere bilder av ham i ulike uniformer. Forfatteren skriver at hvordan han skal ikle seg fiendens uniformer, vanligvis politiuniformer - for å forvirre og få folk til å nøle. Faksimile: Fra boka Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I sitt 1500 siders lange manifest, som Anders Behring Breivik i avhør har hevdet er skrevet av ham selv, beskriver forfatteren detaljert livet sitt de siste årene.

Han skriver hvordan han bevisst har distansert seg fra venner de siste årene for at de ikke skal få snusen i noe. Han har gradvis blitt en ensom ulv. Alle penger har gått til den planlagte operasjonen, det var også grunnen til at han flyttet hjem til moren. Han skriver også at han har har solgt unna omtrent alt han eier og bor hos moren for å spare penger til «saken».

- Jeg har klart å avlede mistankene deres. De har trodd jeg har spilt World of Warcraft i skjul og noen av dem tror at jeg har valgt å leve halvveis i isolasjon på grunn av et påstått homoseksuelt forhold de mistenker at jeg prøver å skjule. LOL! ganske hysterisk morsomt, siden jeg er hundre prosent heterofil, men de kan tro hva de vil så lenge de ikke stiller meg spørsmål. smilefjes!, skriver forfatteren.

Ville treffe jenter Alle maser på ham, skriver han, søstra hans blant annet. Han skriver at at han sier at han skal begynne å deite igjen i august 2011, for da skal han flytte for seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer