Slik var nyttårsfesten verden rundt. Kaldeste i New York på 100 år

Kulda la ikke en demper på nyttårsfeiringen i USA, etter at spektakulært fyrverkeri i Sydney og klokkeklang fra Big Ben i London hadde ringt inn det nye året.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(NTB/Dagbladet): Temperaturer ned mot 12,7 kuldegrader er det kaldeste som er registrert på nyttårsaften i New York siden 1917, skriver nyhetsbyrået AP.

Men kulda stoppet ikke nyttårsfeiringa. Rundt to millioner mennesker deltok på den tradisjonsrike feiringen på Times Square.

En rekke nye sikkerhetstiltak var innført før årets feiring, der artisten Mariah Carey (47) underholdt de frammøtte. Flere tusen politifolk var utstasjonert rundt i byens gater og garasjer var stengt av. Også i Las Vegas var politioppbudet større enn tidligere da det nye året skulle feires.

Carey sto også for nyttårsunderholdningen på samme sted i fjor, men da gikk det ikke like bra.

Da hun skulle framføre låten «Emotions» under den direktesendte nyttårsfeiringa oppsto det problemer med playbacken, og det hele endte med at sangstjerna stormet av scenen.

Kulderekord

Turistmyndighetene i byen ventet at rundt 330.000 personer kom til å møte opp for å feire nyttårsaften i byen, tre måneder etter at 58 personer ble drept og nær 550 såret da amerikanske Stephen Paddock angrep en utendørskonsert i Las Vegas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer