<strong>OVERFLOD:</strong> Turistene strømmer til Palma og Mallorca. Men snart kan det bli store endringer for de tilreisende. Foto: AFP / NTB Scanpix
OVERFLOD: Turistene strømmer til Palma og Mallorca. Men snart kan det bli store endringer for de tilreisende. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Slik vil turisthatet påvirke feriereisene dine i framtida

Fjerning av alkohol på all inclusive, økt turistskatt, lisenskrav for å leie ut feriebolig og forbud mot bilbruk. Din framtidige charterferie blir ikke nødvendigvis hva den en gang var.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PALMA DE MALLORCA/OSLO (Dagbladet): Suset fra aircondition-anlegget som går for fullt, er det første som høres idet man kommer inn døra hos turistdirektøren i den baleariske regjeringen.

Antoni Sansó har det siste året hatt det øverste politiske ansvaret for turismen på øygruppa som blant annet omfatter Mallorca. Hundre tusenvis av tilreisende hvert år krever sitt. Mange lokale mener omfanget er helt ute av kontroll.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer