Slik vil turisthatet påvirke feriereisene dine i framtida

Fjerning av alkohol på all inclusive, økt turistskatt, lisenskrav for å leie ut feriebolig og forbud mot bilbruk. Din framtidige charterferie blir ikke nødvendigvis hva den en gang var.

OVERFLOD: Turistene strømmer til Palma og Mallorca. Men snart kan det bli store endringer for de tilreisende. Foto: AFP / NTB Scanpix
OVERFLOD: Turistene strømmer til Palma og Mallorca. Men snart kan det bli store endringer for de tilreisende. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PALMA DE MALLORCA/OSLO (Dagbladet): Suset fra aircondition-anlegget som går for fullt, er det første som høres idet man kommer inn døra hos turistdirektøren i den baleariske regjeringen.

Antoni Sansó har det siste året hatt det øverste politiske ansvaret for turismen på øygruppa som blant annet omfatter Mallorca. Hundre tusenvis av tilreisende hvert år krever sitt. Mange lokale mener omfanget er helt ute av kontroll.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer