Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Slipp henne, vær så snill

Sigrids foreldre, Ingrid Giskegjerde (46) og Tom Schjetne (46), med bønn til mulig gjerningsmann.

SAVNET: 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Nå ber foreldrene kidnapperen om å slippe henne.
Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Nå ber foreldrene kidnapperen om å slippe henne. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingrid Giskegjerde (46) og Tom Schjetne (46) står fram i lørdagens utgave av VG, hvor de retter en personlig oppfordring til dem som eventuelt måtte ha bortført datteren:

- Meld deg, og gjør det i tide. Slipp henne, vær så snill. Det er jo ikke for sent. Du er ingen morder ennå. Det er så stor forskjell på å kidnappe noen og ta livet av noen, sier Giskegjerde til avisa.

Paret sier de har tenkt seg nøye om før de valgte å stå fram i pressen. De ønsker å rette en stor takk til alle de frivillige som har deltatt i letingen etter datteren.

- Det er dette som holder oss oppe. Alle som er med. Alle som leter. Den massive støtten. Det har vært helt vilt. Det er ingenting vi kunne forvente. Vi er bare så takknemlige, sier Schjetne til VG.

Letingen etter den savnede 16-åringen fortsetter for fullt i helgen, og det er ventet at så mange som tusen frivillige kan komme til å delta i søket.

Sigrid Schjetne ble meldt savnet natt til søndag forrige helg. En leteaksjon ble raskt satt i gang, og noen av eiendelene hennes ble funnet ved en barnehage noen hundre meter fra hjemmet hennes ved Østensjø i Oslo.

(NTB)


SPORENE SLUTTER HER: Sigrid Schjetne var på vei hjem fra ei venninne da hun forsvant. 300 meter fra hjemmet, ved Østensjø barnehage slutter sporene etter 16-åringen. Foto: Christian Roth Christensen
SPORENE SLUTTER HER: Sigrid Schjetne var på vei hjem fra ei venninne da hun forsvant. 300 meter fra hjemmet, ved Østensjø barnehage slutter sporene etter 16-åringen. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media