Slipper fengsel etter hevnangrep på pedofil

Jente (14) knivstakk overgriper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da den britiske jenta var åtte år ble hun misbrukt seksuelt av en 50 år gammel mann. Men overgrepet førte bare til at den voksne mannen fikk samfunnsstraff.

Livet hennes ble ifølge retten ødelagt av overgrepet og enda verre ble det av at overgriperen så og si gikk fri.

I fjor hentet hun en kniv og gikk for å hevne seg. Med den voksne mannens egne barn som vitner stakk hun kniven i brystet på ham.

Hun gikk rett fra åstedet til politiet i Bradford i England og varslet at hun hadde drept en mann. Men rask innsats fra ambulansepersonell gjorde at 14-åringen ikke ble en morder.

- En skam Dommeren anerkjente denne uka at den unge jenta var blitt sviktet av domstolene tidligere. Til tross for det planlagte og målbevisste angrepet slapp hun fengselstraff og dommeren valgte å heller ikke dømme henne til å betale erstatning til voldsofferet. En slik erstatning er fast praksis i voldssaker i England, skriver The Telegraph.

- Hvis noen vil tvinge deg til å betale erstatning, skal jeg personlig dekke den for deg, sa dommer Jonathan Durham Hall til den unge jenta i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer