Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Slipper ikke ut mot kausjon

Dommeren i byen der den barnesex-siktede nordmannen (49) sitter fengslet har lovet å ikke løslate ham mot kausjon. Dette skal organisasjonen FACE, som arbeider for barns rettigheter, ha fått forsikringer om.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen fra Hordaland ble forrige søndag pågrepet for sexovergrep mot tre mindreårige gutter. Ifølge avisa Pattaya Mail skal nordmannen tidligere ha bodd sammen med en annen gutt på 14 år i flere måneder.

- Horemammaen fortalte at nordmannen hadde tatt 14-åringen til seg som en sønn. Gutten selv benektet dette, men sa at nordmannen ville ha sex med ham, forteller en 11-årig gutt 49-åringen er siktet for å ha misbrukt seksuelt.

Generalsekretær Sudarat Sereewat i FACE har ifølge NTB nå tatt personlig kontakt med dommeren i byen Chunburi for å forsikre seg om at han ikke vil tillate kausjon. FACE kjemper mot utnyttelse av barn.

Ifølge avisa Pattaya Mail har flere utenlandske pedofilisiktede i Thailand blitt løslatt mot kausjon tidligere. Etter løslatelsen har de forlatt landet.

Sudarat Sereewat arbeider også med å hindre seksuelt misbruk av barn, på oppdrag fra den thailandske regjeringen.

- Utenlandske pedofile som kommer hit skaper et stort barnesexmarked fordi de betaler så mye. Personlig har jeg sett en pedofil betale 50 dollar for et samleie med et barn, sier Sereewat til Pattaya Mail.

Hun er glad for at den 49 år gamle nordmannen ble pågrepet og varetektsfengslet. Hun håper saken kan være en advarsel for andre mot å reise til Thailand for å kjøpe barnesex.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!