- Slipper nødig inn utlendinger

90 prosent av dem som bråker på byen, er innvandrere. Dette mener daglig leder på Headline i Oslo, Bobby Chaudry. Han er selv innvandrer og mener at det ikke er rasisme når disse bråkmakerne ofte blir nektet inngang på utesteder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet var i går med på et møte blant eier og ansatte ved utestedet Headline i Oslo. De snakket ut om tilstanden i Oslos uteliv etter skyteepisoden på Baronen og Baronessen, og beskyldningene om rasisme i utelivsbransjen i Oslo. Dørvaktene er enige om at utelivet i Oslo har blitt tøffere. Og de er alle fulle av lovord om Alton Bendu, som ofret seg for en av de kvinnelige gjestene.

- Alton er kjent for å være en rettferdig og real fyr. Han har jobbet i bransjen i alle år og takler samtlige situasjoner på en bra måte. Han er kremeksempelet på den gode dørvakt, sier Roy Merli, som selv er dørvakt.

Bobby Chaudry, en av de daglige lederne av stedet, er selv av pakistansk opprinnelse. Han skjønner godt at de som jobber i Oslos uteliv er skeptiske til å slippe utlendinger inn på utestedene:

Oftest innvandrere

- 90 prosent av alle som steller i stand bråk hos oss, er utlendinger. Det er ingen vits i å legge skjul på det. Jeg har jobbet i denne bransjen i 20 år og har sett litt av hvert. Med litt erfaring kan man fort se hvem som ikke skal slippe inn, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer