Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slipper varetekt for å ha stukket kjæresten

Kvinnen (20) slipper varetektsfengsel etter at hun stakk et skrujern i ansiktet på kjæresten (17) under en krangel i en privatbolig i Tvedestrand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men politiet opprettholder siktelsen om legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap.

Ved Sørlandets sykehus i Kristiansand dit gutten ble overført i natt, vil behandlende lege på intensivavdelingen ikke si noe om tilstanden.

Ifølge VG fant episoden sted i et privathjem i Tvedestrand mens 17-åringens foreldre befant seg i samme hus.

Det skal imidlertid ikke ha vært noen vitner som så hva som skjedde før gutten plutselig sto med skaftet av et skrujern synlig midt i ansiktet. Resten av jernet hadde gått inn ved neserota og trolig fulgt de åpne kanalene ned i halsen.

Flaks

- Det er et mirakel at ikke gutten ble langt alvorligere skadd, sier politiadvokat, Leif Aleksandersen, til NTB. Politiet har hatt kvinnen i avhør etter at hun i går ble pågrepet i Tvedestrand.

Aleksandersen opplyser at hun erkjenner forholdet og har lagt alle kort på bordet.

- Vi har henne fortsatt i politiets forvaring, men jeg ser ingen åpenbar grunn til å begjære henne varetektsfengslet. Mest sannsynlig slipper vi henne i løpet av helgen, sier Aleksandersen.

Avhørt

Også guttens familie er avhørt, men det er kvinnen selv som har gitt et klart bilde av hva som skjedde.

Gutten ønsket å gjøre klar en moped mens den tre år eldre kjæresten ønsket at de skulle finne på noe annet. Dermed oppsto det en heftig krangel som endte med at hun grep et skrujern og stakk, skriver VG.

17-åringen ble i går kveld behandlet ved sykehuset i Arendal, men ble deretter overført til Kristiansand. Ved 13.30-tiden i dag kunne imidlertid ikke sykehuset gi noen informasjon om guttens tilstand.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media