Sliter med identifiseringen

Politiet i Alta vet ennå ikke hvem som ble funnet drept i et bolighus i Bossekop i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Tekniske etterforskere fra Kripos holder fremdeles på med å undersøke åstedet. Vi kan fremdeles ikke med sikkerhet si hvem den døde er, sier politiinspektør Are Bernt Meedby i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

En 56 år gammel mann bor alene i huset, men politiet kan ennå ikke si om det er han som er funnet død. Meedby opplyser at de regner med å ha flere opplysninger senere i kveld. Da regner han med at de tekniske etterforskerne er ferdig med å undersøke åstedet.

Full drapsetterforskning

Den døde personen ble funnet i huset i Alta klokka 21.15 fredag kveld, og funn på stedet gjorde at Vestfinnmark politidistrikt satte i gang full drapsetterforskning.

- Funn på åstedet gjør at vi er rimelig sikre på at det dreier seg om et drap. Personen som er funnet kan ikke ha påført seg dette selv, opplyser politiinspektør Are Bernt Meedby i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

Personen ble funnet i huset etter at familien til mannen som bor der hadde varslet politiet. Politiet tok seg i samråd med familien inn i huset.

Vitneavhør

Politiet avhørte fredag kveld flere vitner i et spesielt miljø, men ønsker ikke si noe om det i vitneavhørene er kommet frem noen viktige opplysninger i saken. I formiddag startet politimannskap rundspørring i nabolaget til huset der den drepte ble funnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer