Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slo drosjesjåfør, kvinne og politimann - løslatt

Kvinnen ble slått bevisstløs. - Dette forteller om hvor naive vi er, mener Per Sandberg (Frp).

KVELERTAK: En kvinne som kom til for å hjelpe drosjesjåføren ble overfalt. Mannen tok kvelertak på henne og slo henne til blods, ifølge øyenvitner. Foto: DAGBLADET-TIPSER
KVELERTAK: En kvinne som kom til for å hjelpe drosjesjåføren ble overfalt. Mannen tok kvelertak på henne og slo henne til blods, ifølge øyenvitner. Foto: DAGBLADET-TIPSER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En drosjekunde gikk amok på sjåføren da det oppsto problemer med betalingen da han skulle av i Rosenborggata i 07.40-tida søndag morgen. En kvinnelig forbipasserende prøvde på et modig forsøk på å stoppe det voldelige angrepet.

- Hun prøvde å hjelpe, men ble mishandlet på det groveste. Mannen kom ut av bilen, slo henne og tok kvelertak på henne før han gikk inn i bilen igjen. Der tok han kvelertak på sjåføren, som først ikke klarte å komme seg ut, har et øyenvitne forklart til Dagbladet.

Løslatt dagen etterpå Kvinnen som ble overfalt hadde blod i ansiktet og var ifølge øyenvitnet bevisstløs da politiet ankom stedet.

I tillegg gikk mannen løs på en politimann som kom til stedet.

ANGREP: Her går mannen løs på drosjesjåføren inne i bilen. Foto: DAGBLADET-TIPSER
ANGREP: Her går mannen løs på drosjesjåføren inne i bilen. Foto: DAGBLADET-TIPSER Vis mer

Men dagen etter det rabiate angrepet, i går, ble mannen løslatt etter å ha avgitt forklaring, får Dagbladet bekreftet fra etterforskningsavsnittet ved Grønland politistasjon.

Ytterligere detaljer må komme fra etterforskeren som har saken, som foreløpig ikke er tilgjengelig, opplyser en tjenestemann ved etterforskningsavsnittet.

- Naive - Dette forteller igjen hvor naive vi er. Om ikke vold mot offentlig tjenestemann, i dette tilfellet politiet, skal få større konsekvenser enn et lite opphold på glattcelle, er det noe galt. I tillegg angrep han en drosjesjåfør, en kvinne og deretter politiet. Det blir det motsatte av forebygging når man ikke slår ned hardere, mener Frps justispolitiske talsmann, Per Sandberg, til Dagbladet.

- Her burde det minst være snakk om varetekt, og aller helst hurtigarbeid med tiltale og dom, mener Sandberg.

SKADD: Den blodige kvinnen ble fraktet bort i ambulanse etter overfallet.
SKADD: Den blodige kvinnen ble fraktet bort i ambulanse etter overfallet. Vis mer
- NAIVE: Frp-nestleder Per Sandberg (Frp), som leder justiskomiteen på Stortinget, raser mot løslatelsen av en voldsmann dagen etter at han banket opp en drosjesjåfør, en kvinne og en politimann. Foto:  Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
- NAIVE: Frp-nestleder Per Sandberg (Frp), som leder justiskomiteen på Stortinget, raser mot løslatelsen av en voldsmann dagen etter at han banket opp en drosjesjåfør, en kvinne og en politimann. Foto: Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer