Slo drosjesjåfør, kvinne og politimann - løslatt

Kvinnen ble slått bevisstløs. - Dette forteller om hvor naive vi er, mener Per Sandberg (Frp).

KVELERTAK: En kvinne som kom til for å hjelpe drosjesjåføren ble overfalt. Mannen tok kvelertak på henne og slo henne til blods, ifølge øyenvitner. Foto: DAGBLADET-TIPSER
KVELERTAK: En kvinne som kom til for å hjelpe drosjesjåføren ble overfalt. Mannen tok kvelertak på henne og slo henne til blods, ifølge øyenvitner. Foto: DAGBLADET-TIPSER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En drosjekunde gikk amok på sjåføren da det oppsto problemer med betalingen da han skulle av i Rosenborggata i 07.40-tida søndag morgen. En kvinnelig forbipasserende prøvde på et modig forsøk på å stoppe det voldelige angrepet.

- Hun prøvde å hjelpe, men ble mishandlet på det groveste. Mannen kom ut av bilen, slo henne og tok kvelertak på henne før han gikk inn i bilen igjen. Der tok han kvelertak på sjåføren, som først ikke klarte å komme seg ut, har et øyenvitne forklart til Dagbladet.

Løslatt dagen etterpå Kvinnen som ble overfalt hadde blod i ansiktet og var ifølge øyenvitnet bevisstløs da politiet ankom stedet.

I tillegg gikk mannen løs på en politimann som kom til stedet.

Men dagen etter det rabiate angrepet, i går, ble mannen løslatt etter å ha avgitt forklaring, får Dagbladet bekreftet fra etterforskningsavsnittet ved Grønland politistasjon.

Ytterligere detaljer må komme fra etterforskeren som har saken, som foreløpig ikke er tilgjengelig, opplyser en tjenestemann ved etterforskningsavsnittet.

- Naive - Dette forteller igjen hvor naive vi er. Om ikke vold mot offentlig tjenestemann, i dette tilfellet politiet, skal få større konsekvenser enn et lite opphold på glattcelle, er det noe galt. I tillegg angrep han en drosjesjåfør, en kvinne og deretter politiet. Det blir det motsatte av forebygging når man ikke slår ned hardere, mener Frps justispolitiske talsmann, Per Sandberg, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer