- Slo i hjel kona på chartertur

For to uker siden dro det svenske paret på chartertur til den dominikanske republikken. Etter en uke slo den 55-årige mannen, ifølge politiet, kona si i hjel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en uke siden fikk helsepersonale i den dominikanske republikken alarm fra et hotellrom. 55-åringen forklarte at hans hustru trillet ut av senga og slo seg i hodet. Den 48 år gamle kona hadde store hodeskader og ble ført til sykehuset i regionhovedstaden Puerto Plata.

- Men før hun ble bevisstløs og falt i koma, sa hun at det var ektemannen som hadde slått henne med en flaske, sier førstepolitibetjent Juan Mora ved Kriminalpolitiet i Puerto Plata, ifølge Aftonbladet.

Kvinnen kom aldri tilbake til bevissthet og døde lørdag på grunn av de kraftige hodeskadene. I tillegg skal at hun var blitt utsatt for kraftig vold. Det var legen som tok kontakt med politiet.

Falt ikke

Obduksjonsrapporten var klar mandag. Her ble legens antagelser bekreftet:

- Ifølge legen kan skadene umulig ha kommet fordi kvinnen datt ut av sengen. Noen har slått henne hardt i hodet ovenfra, sier politibetjent Mora.

Mandag, samme dag som paret egentlig skulle ha reist hjem, ble mannen tiltalt for drap av domstolene i Puerto Plata.

I politiets protokoll står det at det fantes flere tomme spritflasker i parets rom. Paret bodde på turiststedet Sosua, ikke langt fra byen Puerto Plata. Reisearrangøren var Spies.

Det svenske utenriksdepartementet har sørget for at mannen har fått en advokat. Mannen erklærer seg uskyldig og holder fast ved at kona ramlet ut av senga.