Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Slo i hjel samboeren

En mann (36) er arrestert og siktet for å ha tatt livet av samboeren sin på Bryggja i Nordfjord. Hun døde av stump vold mot hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

36-åringen sitter i arrest hos lensmannen i Vågsøy.

- Den siktede vil bli avhørt i løpet av kvelden, sier politiadvokat Asbjørn Onarheim ved Sogn og Fjordane politidistrikt til Dagbladet.no.

Han bekreftet i kveld at 36-åringen og den avdøde 31-årige kvinnen var samboere. Politiet vet fortsatt ikke hva som var motivet for nattas voldshandling. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, og blir i morgen framstilt for varetekt i Nordhordland tingrett.

- Han er en kjenning av politiet, og er tidligere tatt for diverse kriminalitet, sier Onarheim.

Åstedet var utendørs ved en vei - det samme stedet kvinnen ble funnet av ambulansepersonellet. Politiet vet ikke om det har vært noen vitner på stedet, og ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett noe.

- Det var siktede selv som ringte og varslet om at kvinnen var hardt skadet, sier Onarheim til Bergens Tidenes nettutgave.

AMK-sentralen varslet politiet klokka 08.20. En patrulje var raskt på stedet og pågrep mannen uten dramatikk. Politiet vet ikke eksakt når i natt mannen skal ha utøvd massiv vold mot samboeren sin.

31-åringen hadde store hodeskader da luftambulansen fraktet henne til Haukeland sykehus. Klokka 11.05 var tilstanden kritisk og ustabil. En time seinere kom dødsbudskapet. Dødsårsaken er stump vold mot hodet.

Det lokale politiet har bedt om ekstern hjelp. Tre etterforskere fra Kripos ankommer i løpet av kvelden, og vil begynne arbeidet umiddelbart.

Bryggja ligger i Vågsøy kommune. Den siktede kommer fra Vågsøy-området.

RYSTET AV DRAP: Det lille tettstedet 20 kilometer fra kommunesenteret Måløy våknet i dag til en familietragedie som endte med dødsfall.