Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slo kvinne i hodet med død hund

Eieren ble rasende på oppdretteren da chihuahuaen hennes døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 33 år gamle nybakte hundeeieren fra Missouri i USA hadde tatt valpen sin til en veterinær, som fortalte henne at valpen umiddelbart måtte returneres til moren fordi den ikke var mer enn fire uker gammel. Men før hun rakk å bringe valpen tilbake, var den død.

Tidlig onsdag morgen dro kvinnen hjem til hundeoppdretteren som hadde solgt henne valpen. Der tvang hun seg innenfor og prøvde å ta seg til kjelleren for å hente en ny valp.

Hundeoppdretteren klarte å dytte kvinnen ut av huset, hvor 33-åringen gjentatte ganger slo den kvinnelige oppdretteren i hodet med den døde valpen, ifølge politiet.

Da hun kjørte av gårde viftet kvinnen den døde chihuahuaen ut av soltaket på bilen og skrek ut trusler mot oppdretteren og hennes familie.

Politiet vurderer nå å tiltale kvinnen for grovt innbrudd og overfall. (ANB-AP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling