Slo ned bussjåfør og kapret buss i Oslo

En person kapret lørdag en buss i Oslo. Kapreren kolliderte med en personbil. Inne i bussen ble den virkelige sjåføren funnet med hodeskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Busskapringen skjedde ved 13.30-tiden lørdag. Kapreren er ikke pågrepet.

- Det vi vet er at føreren av bussen kolliderte med en personbil ved bussterminalen. Han kjørte så inn i et stillas her i krysset ved Oslogate. Vi fant en person i sjåføruniform liggende hardt skadd i den havarerte bussen, sier operativ leder Kjell Bjerklund i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Sjåføren er innlagt på Ullevål universitetssykehus. Ved sykehuset får NTB opplyst at han har hodeskader og skader i ansiktet. Skadeomfanget er uavklart, men tilstanden hans er stabil.

Administrerende direktør Svein Arne Bergh i Østfold bilruter bekrefter overfor NTB at en av deres sjåfører ble funnet skadd i Timekspressbussen etter en hendelse som foreløpig ikke er klarlagt.

- Bussen kjørte fra Mysen til Oslo like over klokka 12, skulle ankomme bussterminalen i 13-tiden og returnere til Mysen klokken 14.10. Hva som har skjedd i løpet av denne strekningen vet vi foreløpig lite om. Politiet har så langt ikke gitt oss noen opplysninger i saken, sier Bergh.

(NTB)

<B>STORE SKADER:</B> Den kaprede bussen fikk store skader da kapreren braste inn i et stillas. Sjåføren av bussen er alvorlig skadet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer