Slo ned knivstikker

33-åring stukket ned under slagsmål i Vestby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 33 år gammel mann fra Vestby i Akershus ble stukket ned med kniv under et slagsmål i Vestby tidlig søndag morgen. En 32 år gammel sambygding er pågrepet i saken.

- Vi fikk melding om at noen var stukket ned og rykket ut. På jernbanebrua lå det to menn 50 meter fra hverandre. En som var stukket ned og en som var slått ned. Mannen som var stukket hadde slått ned knivmannen, forteller operasjonsleder Brian Skotnes i Follo politidistrikt til NTB.

Politiet tror at det har vært et nachspiel som senere utartet til slåssing.

- Vi vet ikke hvor åstedet er, men har vært inne i leiligheten der det var nachspiel, sier operasjonslederen til Dagbladet.no. -Det har nok vært en del alkohol med i bildet.

Skotnes forteller at det har vært en travel natt med mange småsaker for politiet i Follo.

- Da vi skulle gå til pågripelse den mistenkte knivmannen kom det løpende en tredje mann, bevæpnet med en stokk. Han ville tydeligvis delta i slåsskampen, men ble i stedet pågrepet. 

33-åringen har søndag morgen vært til behandling på legevakta i Moss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer