Slo på patron med stein - døde

En mann omkom i kveld i Sandefjord etter at han slo på en patron og ble truffet av skuddet i munnen.

DØDE: Polakken i 30-årene fant en patron til en boltepistol og slo på den med en stein. Skuddet gikk av og traff ham i ganen. Mannen ble erklært død på stedet. Foto: Lasse Jung/Nyhetsfoto
DØDE: Polakken i 30-årene fant en patron til en boltepistol og slo på den med en stein. Skuddet gikk av og traff ham i ganen. Mannen ble erklært død på stedet. Foto: Lasse Jung/Nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet ble varslet om hendelsen av AMK-sentralen klokka 18.49.

Ifølge politiet skjedde ulykken etter at mannen fant en patron fra en boltepistol og begynte å slå på den med en stein. Skuddet gikk av og mannen ble truffet i munnen.

Etter det Dagbladet kjenner til skjedde ulykken på en Europris-butikk i Sandefjord. Et av mannens familiemedlemmer er på stedet.

En luftambulanse kom etter kort tid til stedet, og helsepersonell har drevet livreddende tiltak, opplyser Vestfold politidistrikt.

Mannen ble erklært død etter kort tid.

- Han er bekreftet død, og hans arbeidskamerater blir tatt hånd om på stedet, sier politiadvokat i Vestfold politidistrikt Lill Veronica Benjaminsen til Dagbladet.

Arbeidstilsynet er varslet og vil bistå politiet i morgen.

- Vi vet foreløpig ikke hvor patronen kommer fra eller hva den gjorde i butikken, forteller operasjonsleder i Vestfold politidistrikt Knut Henning Bjune til Dagbladet.

Vitnene er i kveld i samtaler med helsepersonell og vil først bli avhørt tirsdag.

Mannen var ifølge politiet polsk statsborger og i 30-årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.