Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slo samboeren da hun ikke ville kjøre ham for å kjøpe mer øl

Dømt til 45 dagers betinget fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 44 år gammel mann bosatt i Stavanger er nylig dømt til 45 dagers betinget fengsel etter å ved flere anledninger ha utøvd vold mot samboeren sin. Det skriver Rogalands Avis.

Den 18. mars i fjor ba den alkoholpåvirkede 44-åringen samboeren om å kjøre ham til butikken for å handle mer øl. Dette ville hun ikke gjøre, og mannen ble da så sint at han slo henne i bakhodet. Hendelsen skjedde den 18. mars i fjor.

Også den 12. februar ble 44-åringen voldelig da samboeren ikke ville kjøre.

Denne gangen ble det ytret et ønske om å hente 44-åringens kamerat, men kvinnen nektet og sa at hun ikke var noens sjåfør.

Igjen ble 44-åringen forbanna og ristet henne hardt mens han framsatte grove beskyldninger. Denne episoden skjedde foran parets datter.

Avisa skriver at politiadvokat Stian Eskeland ville ha 45 dagers fengsel for mannen, men retten gjorde altså dommen betinget. Mannen har også fått en prøvetid på to år.

Det ble vektlagt at mannen nå har sluttet å drikke som en direkte konsekvens av voldsepisodene.

44-åringen ble heller ikke dømt til å betale kvinnen erstatning eller saksomkostninger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling