Slo seg gjennom døra med øks

Da 20-åringen kom gjennom ytterdøra til barnefamilien i Mjøndalen hentet huseieren brannslukningsaparatet. Det roet mannen, som nå er anmeldt for drapsforsøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om en knivstikking ved 23.30-tiden i går kveld, melder Drammens Tidende.

Da en patrulje kom til stedet, så de en mann som var i ferd med å hogge seg gjennom en ytterdør med øks. I huset bor en familien på fire med to barn på 10 år og 12 år.

- 20-åringen klarte å hogge seg inn i nabohuset, men ble stanset da han forsøkte seg på neste dør inn i selve huset. Mannen som eier boligen tømte et brannslokkingsapparat rett i ansiktet på 20-åringen slik at han måtte gi opp, sier operasjonsleder Embret Arntsen i Søndre Buskerud politidistrikt til avisa.

Det skal ha vært en konfrontasjon mellom 20-åringen og huseieren like før politiet ble varslet.

Før den 20 år gamle mannen forsøkte å hogge seg inn i huset, skal han ha kastet flere kniver inn på rommet der de to barna sov.

- Faren forsøkte å redde ut barna, men klarte ikke dette på grunn av at stadig flere kniver fant veien gjennom vinduet, sier Arntsen til Drammens Tidende.

20-åringen, som blir betegnet som en kjenning av politiet, ble pågrepet, og blir trolig varetektsfengslet tirsdag. Han har oppgitt et motiv, men politiet vil foreløpig ikke si noe om hva dette skal ha vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer