Slo, sparket, bet og satte fyr på jentas hårlugg

Tre tenåringsjenter er mistenkt for den grove mishandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En kvinne på 21 år fra Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud ble i går kveld funnet blodig og forslått. Tre tenåringsjenter er mistenkt for den grove mishandlingen.

Den unge kvinnen skal ha blitt sparket, slått, lugget og bitt i ansikt og på halsen. De tre jentene på 15, 18 og 19 år satte også fyr på 21-åringens hårlugg, brente henne i ansiktet og bet av en piercing hun hadde i ansiktet, skriver Drammens Tidendes nettutgave.

Hendelsen skjedde i en privatbolig i 19-tiden.

- Ei jente skal ha fått juling av tre andre jenter. Det er grovt det som har skjedd med henne. Dette er en stygg sak, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt Marianne Mørch til Dagbladet.no.

Klarte å rømme

Ifølge politibetjent Nikolai Myhren ved Øvre Eiker lensmannskontor klarte den 21 år gamle kvinnen å rømme, og fikk hjelp av en tilfeldig forbipasserende mann.

Myhren forteller at hun ble funnet blodig og forslått langs veien, og den forbipasserende ringte umiddelbart politiet. Ingen av tenåringsjentene er satt i arresten, men politiet har snakket med alle tre. Ifølge politiet ser det ut til at den yngste jenta var mest aktiv i mishandlingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer