Slo, sparket, bet og satte fyr på jentas hårlugg

Tre tenåringsjenter er mistenkt for den grove mishandlingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): En kvinne på 21 år fra Vestfossen i Øvre Eiker i Buskerud ble i går kveld funnet blodig og forslått. Tre tenåringsjenter er mistenkt for den grove mishandlingen.

Den unge kvinnen skal ha blitt sparket, slått, lugget og bitt i ansikt og på halsen. De tre jentene på 15, 18 og 19 år satte også fyr på 21-åringens hårlugg, brente henne i ansiktet og bet av en piercing hun hadde i ansiktet, skriver Drammens Tidendes nettutgave.

Hendelsen skjedde i en privatbolig i 19-tiden.

- Ei jente skal ha fått juling av tre andre jenter. Det er grovt det som har skjedd med henne. Dette er en stygg sak, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt Marianne Mørch til Dagbladet.no.

Klarte å rømme

Ifølge politibetjent Nikolai Myhren ved Øvre Eiker lensmannskontor klarte den 21 år gamle kvinnen å rømme, og fikk hjelp av en tilfeldig forbipasserende mann.

Myhren forteller at hun ble funnet blodig og forslått langs veien, og den forbipasserende ringte umiddelbart politiet. Ingen av tenåringsjentene er satt i arresten, men politiet har snakket med alle tre. Ifølge politiet ser det ut til at den yngste jenta var mest aktiv i mishandlingen.

- Hovedmistenkte er bare 15 år. Hun er ikke pågrepet ennå, men det har vært kontakt med foresatte i dag, sier Mørch.

- De kjenner hverandre

Politiet sier de fester lit til kvinnens forklaring og at skadene hun er påført stemmer overens med det hun har fortalt. Etter at politiet ble varslet ble hun sendt til legevakten for sjekk og behandling.

- Hun er forslått, blodig og hoven, men har trolig ikke fått alvorlige skader. Men hun har det jo selvfølgelig vondt. Hun er også redd og oppskaket, sier Myhren.

Politiet vil ikke kommentere hva de mener er motivet for den grove mishandlingen.

- Hva slags forbindelse er det mellom de tre tenåringsjentene og  kvinnen som skal ha blitt utsatt for volden?

- Vi vet ikke annet enn at de kjenner hverandre. Vi vil prøve å få avhørt alle i løpet av helga, sier operasjonsleder Marianne Mørch til Dagbladet.no.