Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Sloss med kniv og øks i Oslo

En til sykehus med stikkskader.

 SLÅSSKAMP:  Politiet rykket mandag ettermiddag ut til Tromsøgata i Oslo etter melding om en slåsskamp med kniv og øks. Politiet har kontroll på tre menn etter hendelsen. Den ene er sendt til Ullevål sykehus med stikkskader. Foto: Halldor Hustadnes / Dagbladet
SLÅSSKAMP: Politiet rykket mandag ettermiddag ut til Tromsøgata i Oslo etter melding om en slåsskamp med kniv og øks. Politiet har kontroll på tre menn etter hendelsen. Den ene er sendt til Ullevål sykehus med stikkskader. Foto: Halldor Hustadnes / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har kontroll på tre personer som skal ha deltatt i en slåsskamp med kniv i Tromsøgata i Oslo mandag ettermiddag.

Én er sendt til Ullevål sykehus med stikkskader.

Oslopolitiet fikk melding om hendelsen rundt 15.15. Da de kom til stedet pågrep de en mann. Han har nå status som mistenkt i saken, ifølge operasjonsleder Gjermund Stokkli.

- Senere fikk vi kontroll på de andre to som hadde flyktet i en bil fra stedet, sier operasjonsleder Stokkli.

Om de tre har noen relasjoner er ikke kjent. Heller ikke om personene, alle tre menn, er kjent av politiet fra tidligere.

- Det vil etterforskningen vise, sier Stokkli.

Han kan ikke si om øksa de fant på stedet også ble benyttet i slåsskampen, men sier at meldingen politiet fikk gikk ut på at både kniv og øks ble brukt.