Sløste bort 5,7 mill. på et år

WGI-topp Tor Einar Olaisen (28) trues av personlig konkurs, og må skaffe 1,5 millioner kroner til rasende WGI-medlemmer innen mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tor Einar Olaisen er den personen som sitter aller øverst på WGI-pyramiden i Norden.

Selv om han hadde en skattbar inntekt på 5,7 millioner i 2003, satt han bare igjen med småpenger da han fikk skattekravet på 1 624 682,- kroner.

-  Jeg klarer ikke å betale mer til skattemyndighetene før jeg får flere penger fra World Games, sier Olaisen til Dagbladet.

Han får ikke ut penger fra det kriserammede pyramideselskapet World Games, og trues nå med personlig konkurs av kemneren i Tønsberg, som allerede har tatt tvangsutlegg hos 28-åringen.

Gamblet bort pengene

Tor Einar Olaisen er en av de såkalte «verdenslederne» i pyramideselskapet World Games (WGI). Dagbladet har tidligere skrevet om situasjonen til de andre på samme nivå som Olaisen i pyramiden:

 I Spania bor Mads Østvang (45), som har tjent over 20 millioner på pyramiden, og likevel får uføretrygd.

 I Fredrikstad måtte nylig Tor Anders Petterøe si fra seg en luksusleilighet til 7,6 millioner kroner, fordi pengene fra World Games aldri dukket opp.

Men i det største uføret sitter altså Tor Einar Olaisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.