Slottet sendte invitasjon til feil person!

BODØ (Dagbladet): Slakteren Per-Ole Hansen fra Bodø fikk bakoversveis da han åpnet postkassa. Der lå en invitasjon til bryllup 25. august - signert kong Harald og dronning Sonja!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg fikk hakeslepp, sier slakter Hansen.

- Jeg visste sannelig ikke hva jeg skulle tro da jeg åpnet konvolutten og trakk ut invitasjonen til kronprins Haakon Magnus og Mette-Marit Tjessem Høibys bryllup, sier han til Nordlands Framtid.

Han jobber som slakter på Gilde Nord-Norges Salgslag i Bodø, og har ikke for vane å omgås kongelige. Både han og kona trodde det hele var en spøk.

Men det var det ikke. Invitasjonen var etter det Nordlands Framtid har brakt i erfaring, myntet på en av Mette-Marits venner i Kristiansand. Som også heter Per-Ole Hansen.

Feil Per-Ole

Onsdag fikk familien Hansen telefon fra Slottet, som beklaget at invitasjonen var havnet i Bodø. Det skyldtes feiladressering.

- Det var vel ikke så uventet at dette var feil. Selv om kona mente å ha lest at en del vanlige nordmenn skulle få invitasjon, smiler Hansen.

Bodøværingen tror ikke han ville ha dratt, selv om ikke Slottet hadde oppdaget feilen.

- Hva i all verden skulle jeg gjort der? Nei, jeg hadde nok følt meg utafor, sier han.

I glass og ramme

Han har aldri møtt de kongelige, og spesielt opptatt av Haakon og hans brud, det er han heller ikke. Den gull-kantede, men akk så feil-sendte, invitasjonen skal han imidlertid ta godt vare på.

- Den skal i glass og ramme på veggen - og det har jeg fått Slottets godkjenning til å gjøre, sier han til Nordlands Framtid.

#

FEIL PER-OLE: - Bryllupsinvitasjonen skal i glass og ramme på veggen, sier Per-Ole Hansen, som innrømmer at han nok hadde følt seg litt utafor under ballet på Slottet.

FEIL PER-OLE:-Bryllupsinvitasjonen skal i glass og ramme på veggen, sier Per-Ole Hansen.