- Slutt å anklage alle andre, Listhaug

Knut Storberget etterlyser politiske tiltak fra landbruksministeren.

UIMPONERT: Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsperson Knut Storberget er lite imponert over hva Sylvi Listhaug får til. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
UIMPONERT: Arbeiderpartiets landbrukspolitiske talsperson Knut Storberget er lite imponert over hva Sylvi Listhaug får til. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hittil har statsråd Sylvi Listhaug brukt tida si på å anklage alle andre — leverandører, grossister, Reitan-kjeden.

Vårt spørsmål til henne er: Kan du bidra med noe selv, ut fra politikken, i stedet for å kjefte på alle andre, sier Knut Storberget, landbrukspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet.

Mer politikk Han er ikke imponert over hva Frp-ministeren har fått til så langt.

- I Stortinget har vi i løpet av det første regjeringsåret fått tre-fire saker fra Sylvi Listhaug, de har hun fått nederlag på eller at de er utsatt. Jeg hadde håpet at hun leverte mer på politikk og sørget for å forankre det i Stortinget, slik at hun fikk det gjennom.

Statsråden gjør hva hun kan for å påpeke andres manglende innsats, men bør spørre seg selv: Hva kan jeg som statsråd gjøre? spør Storberget.

Positiv effekt -Jeg synes det er et paradoks at Listhaug finansierte hele veksten i statens tilbud i jordbruksforhandlingene med å øke målprisene. Hun kunne fulgt Arbeiderpartiets forslag om redusere målprisene på frukt og grønt. Det ville hatt positiv effekt både for forbrukerne og for folkehelsen, sier Ap-representanten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer