- Slutt å krangle

Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll er mektig irritert over konfliktene mellom Tormod Hermansen og Jan Stenberg. Om ikke fusjonsbråket tar slutt, truer Fjærvoll med gult kort til begge to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en ukes bråk mellom Telianors sjef Tormod Hermansen og styreleder Jan Stenberg har Fjærvoll fått nok. I telefon med sin svenske kollega Björn Rosengren i går ble de enige om at fusjons-konfliktene må ta slutt.

Marsjordre

- Nå må selskapene konsentrere seg om å få fusjonen i mål. De må slutte å snakke til hverandre i media. Det skaper så mye støy, sier Fjærvoll.

- Jeg kan snart ha behov for å melde gult kort til noen av de som deltar her. Nå deler jeg ut marsjordre til Hermansen og Stenberg.

- Kom dere til målet. Oppnå et godt resultat slik eierne har krevd, sier samferdselsministeren.

Krever løsning

Fjærvoll ber innstendig om at mediekonsulentene Telenor og Telia bruker for å fremme sine synspunkter i fusjons-striden, får mindre makt.

At konflikter oppstår i Telianor-fusjonen er naturlig, mener Fjærvoll, som krever at konfliktene må løses innenfor teleselskapene.

- Det er urimelig om Rosengren eller jeg må avbryte ferien for å løse konflikter. Uklarheter må avklares på et lavest mulig nivå, sier han.