Slutt å slåss, ellers setter jeg dere av og kjører!

Madlyn Primoff (45) erklærte seg ikke skyldig.

SOM SAGT SÅ GJORT:  Mamma Madlyn Primoff fra Scarsdale, New York i USA, fikk nok av barnas krangling i baksetet og kastet døtrene på 10 go 12 år ut av bilen søndag kveld. Selv havnet hun i arresten.  Foto: SCANPIX/AP Photo/White Plains Police Department
SOM SAGT SÅ GJORT: Mamma Madlyn Primoff fra Scarsdale, New York i USA, fikk nok av barnas krangling i baksetet og kastet døtrene på 10 go 12 år ut av bilen søndag kveld. Selv havnet hun i arresten. Foto: SCANPIX/AP Photo/White Plains Police DepartmentVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er trolig den mest brukte tomme trusselen som barn i baksetet blir utsatt for, som 45 år gamle Madlyn Primoff fra White Plains i New York valgte å gjennomføre søndag kveld.

- Hvis dere unger ikke slutter å slåss, kommer jeg til å stanse bilen med en gang og sette dere av her!

- En god mor
Døtrene på 10 og 12 år ble beordret ut, og mamma er nå siktet for å ha forlatt barna. De ble ikke skadd, og mamma erklærte seg ikke skyldig da hun ble fremstilt for en dommer mandag, melder nyhetsbyrået AP.

Hennes advokat, Vincent Briccetti, ønsket ikke å kommentere saken, men sier likevel at Madlyn er en god mor og at det er en god familie, og at hun er veldig takknemlig for all støtte hun har mottatt fra familie og venner.

Også firebarnsmor Iris Gorodess (49), som var vitne til det hele, hadde stor sympati for Madlyn reaksjon mot barna. Helt til hun kjørte av sted.

- For skremmende
- Jeg pleide å kjøre til siden og be barna bytte plass, og jeg passet på at de hadde med seg iPods og spill. Dessuten har jeg en minivan slik at jeg ikke har dem oppe i nakken hele tiden, sier Gorodess.

Men hun mener at det å faktisk kjøre vekk fra barna var for mye, og for skremmende for barna.

Politiet i White Plaines opplyser at barna ble forlatt søndag kveld ved noen butikker, fem kilometer hjemmefra.

Datteren på 12 skal ha klart å ta igjen moren, mens jenta på 10 år fikk hjelp av fremmede. Hun ga politiet både navn og adresse til sin mor.

Politimannen Bryant Clark fikk Madlyn Primoff til å møte på politistasjonen, hvor hun ble arrestert.