Slutt for Beavis and Butthead

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(ORIGO) Beavis and Butthead avgår med døden. Mike Judge, mannen bak den populære tv-serien, mener han har tatt det langt nok. - Jeg ønsker ikke å fortsette å kverne ut denne serien, sa Judge til Television Critics Association på fredag. Og med det er det kroken på døra for den uhyre populære serien om den meget politisk ukorrekte duoen. - Jeg avsluttet de siste opptakene i februar. Dette blir den siste sesongen, sier han. Også kinosuksess "Beavis and Butthead" ble i sin tid oppdaget på en animasjonsfestival og plukket opp i forbindelse med innslag på komedie-programmet Saturday Night Live. Siden 1993 har serien gått på MTV og opparbeidet seg en verdensomfattende kultstatus. I fjor spilte kinofilmen "Beavis and Butthead Do America", som ennå ikke har vært å se i Norge, inn over 400 millioner kroner. Ny serie Mike Judge utelukker ikke at Beavis og Butthead-figurene fremdeles kan dukke opp ved spesielle anledninger. Planene om en ny spillefilm er også godt i gang. Men som TV-serie mener Judge at "Beavis and Butthead" har utspilt sin rolle. I stedet vil han konsentrere seg om sin nye serie "King of the Hill", som handler om en erketypsik forstadsfamilie i Texas. Innbitte "Beavis and Butthead"-tilhengere har fremdeles 13 nye episoder å se frem til, og bør vel heller ikke se bort fra at det vil komme repriser på de rundt 200 eksisterende episodene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer