Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slutt for Oasis?

LONDON (Dagbladet): Gruppa Oasis avlyste i går sin USA-turne etter at brødrene Liam og Noel Gallagher hadde kranglet og slåss i Charlotte, North Carolina. Noel Gallagher landet i London i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noel nektet å si noe som helst da han kom til Heathrow flyplass ved 19-tida norsk tid. Men plateselskapet forklarte at turneen var blitt avbrutt på grunn av «interne vanskeligheter».

Tre konserter i Florida og en i Atlanta måtte dermed avlyses.

Liams skyld

Det er etter alt å dømme den vanskelige yngstebroren Liam Gallagher som har skapt problemene. Først nektet han å reise til USA fordi han ikke likte disse «fordømte amerikanerne» og fordi han måtte finne seg en bolig i London. Han nektet å dra sammen med gruppa fra London, men kom etter et par dager seinere.

Den første konserten måtte spilles uten Liam Gallagher. Han oppførte seg like ille under utdelingen av MTV-prisene, hvor han spyttet på scenen.

Da de hadde spilt en konsert i Charlotte, kranglet brødrene. Noel ga opp og reiste hjem. De andre skal også være på vei tilbake til England. De kan ikke klare seg uten gitaristen Noel, som lager sangene og musikken.

20 millioner plater

Gruppa har hittil solgt 20 millioner plater og kommer snart med et nytt album, som kan bli deres siste.

Eldstebroren Paul Gallagher tok bråket med fatning og uttalte til BBC i går: - Noel og Liam har alltid kranglet. De roer seg nok ned.

Det var delte meninger blant musikkjournalistene som ble intervjuet i britisk fjernsyn og radio. Noen tror dette er slutten for gruppa, andre tror de gjør opp og fortsetter som før.