Slutt på moroa

Britney og Justin er for travle til å være kjærester. Nå venter verden i spenning på Jamie Spears.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var vel nesten uunngåelig. To travle, unge popstjerner som i tillegg skal ha et forhold. Og hele verden vet hva de ikek gjør i senga. Fra flere hold hevdes det nå at det er slutt mellom pop-jomfrua Britney Spears og guttebandhelten Justin Timberlake.

Årsak: De er for travle til å være sammen, tidsskjemaene deres er for fulle av karriere. Slik lyder hvertfall begrunnelsen ifølge The Sun.

Britney skal ha blitt sett gråtende på en café i Hollywood med sin venninnne Tara Reid (fra American Pie) uten en-millionkroners-ringen hun fikk fra Timberlake i fjor.

De to har vært sammen i to år selv om de har kjent hverandre siden midten av 90-tallet.

Nestemann

Om det går i motbakke for Britney så vet mamma Lynne råd. Hun har nemlig ei datter til som sikkert kan brukes til noe. Ett av de store amerikanske tv-nettverkene skal ha tatt kontakt og spurt om Jamie Lynn (11) har lyst til å lage ett eller flere programmer med dem. Men moren holder igjen.

- Britney og jeg deler hennes begeistring. Men vi er opptatt av at hun skal få være barn og ha moro i barndommen, og hun må selvfølgelig passe skolearbeidet sitt også slik at hun får en god eksamen, fastslår Lynne Spears.

Hennes andre datter utelukker ikke at hun en gang vil ta videregående.

SLUTT: Det er over mellom Britney Spears og ustin Timberlake.