Slutt

NEW YORK (Dagbladet): Chelsea Clintons første langvarige romanse er over. Hun har gjort det slutt med kjæresten Matthew Pierce og oppsøkt lege for å få hjelp til å mestre livet videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruddet skjedde for en uke siden, skriver New York Post, som har snakket med studenter på Stanford. For få dager siden ble Chelsea observert på vei til universitetets legesenter.

Hun var forgrått, pustet tungt og gjentok om og om igjen: «Dette klarer jeg ikke.»
Chelsea fortalte, ifølge New York Post, at hun hadde gjort det slutt med kjæresten. At hun følte seg fryktelig stresset og fryktelig ulykkelig over bruddet.

Ingen fest

Pappa Bill har ikke gjort Chelseas liv til noen fest det siste året. Da spesialanklager Kenneth Starrs datter, Carolyn, begynte på Stanford i høst ble det ikke lettere for Chelsea.

Det var på det prestisjetunge universitetet utenfor San Francisco Chelsea møtte Matthew Pierce. Matthew studerer religion og er på svømmelaget til Stanford. Den muskuløse Texas-gutten og Chelsea ble kjærester i mai. De holdt seg mye for seg selv og vandret hånd i hånd rundt på universitetsområdet.

Etter bruddet er det kommet fram at Matthew syntes det var vanskelig å ha en livvakt pustende i nakken hele tida.

Stressyndrom

Matthew møtte president Clinton og førstedame Hillary da de sist besøkte Chelsea. På vei til kirken ble Matthew fotografert sammen med Bill Clinton. USAs president holdt armen faderlig rundt guttens skuldrer.

Da Lewinsky-skandalen eksploderte med intimdetaljer om presidentens sexliv i høst, ble de to turtelduene sjeldnere sett sammen.

Mange mener at skandalen er medvirkende årsak til bruddet, og hovedårsaken til at Chelsea nå lider av et stress-syndrom som krever profesjonell hjelp.