Slutt

Det er slutt mellom Sveriges kronprinsesse Victoria og kjæresten Daniel Collert. I et personlig brev i Sveriges største avis forklarer Daniel Collert bruddet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Märtha Louise får ikke sin kjære Ari Behn med seg til bords under bryllupsmiddagen i Oslo om tre uker. Også kronprinsesse Victoria av Sverige stiller uten følge under festen.

Kjærligheten mellom Daniel Collert og prinsessen ebbet ut på nyåret, bare fire måneder etter at prinsessen hadde gått ut med sin kjærlighet til den 26-årige svenske rikmannssønnen og teaterstudenten.

Nå tar Daniel Collert et offentlig oppgjør med ryktene omkring bruddet.

- En stor sladderavis har skrevet om meg og en annen kvinne. Vi skal angivelig ha hatt et forhold. Dette er tatt helt ut av lufta, skriver Daniel i sitt brev i Expressen.

Stor skade

Collert mener ryktemakerne «ikke forstår skaden som er påført meg og mine nærmeste».

- For å pusle sammen noe sånt, trengs det både kreativitet og galskap, egenskaper som mange store tenkere har gjort fantastiske ting med. Bruk evnene til noe godt i framtida, smeller Collert.

Festløve

Daniel og Victoria har kjent hverandre i åtte år. Han fulgte med som anstand da vennen Marcus Magnusson ba prinsessen på middag i 1993, men rollene ble byttet i løpet av kvelden. I 1997 var det midlertidig knute på tråden mellom Victoria og Daniel. I november samme år sto prinsessen fram med sin spisevegring.

Paret fant hverandre igjen under studietida i New York.

Levemannen Collert storkoste seg i metropolen, med fester og nattklubbraid. Vennekretsen utmerket seg med drinkbestillinger på 500 glass og elleville champagnebad.

hans.baardsgaard@dagbladet.no Se også: Svensk Damtidning må beklage.

- INGEN ANNEN KVINNE: Daniel Collert avviser at bruddet mellom ham og kronprinsesse Victoria skyldes en annen kvinne. Dette bildet ble tatt mens paret studerte og levde det glade liv i New York.