Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slutt

Ole Robert Reitan flytter tilbake til kone og barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VG har Ole Robert Reitan overfor venner gitt uttrykk for at han angrer på sitt utenomekteskapelige forhold. Han skal ha bedt kona om tilgivelse, og fått det.

Naboer

Reitan og kona Monica Tønnesen har tre barn. Barna har hele tiden bodd sammen med sin mor i huset på Nesøya. Nå har Reitan flyttet inn igjen i huset i Asker kommune utenfor Oslo. Ole Roberts bror Kjell Magnus og hans familie bor i samme nabolag som Ole Robert Reitan.

Dermed er den romantiske alliansen mellom Norges mektigste par over etter et halvt år. I slutten av juni flyttet Ole Robert Reitan fra kone og barn og kjøpte seg en leilighet ikke langt fra Celina Midelfarts bolig på Oslo vestkant.

Halvt år

Men kjærligheten tok slutt etter mindre en et halvt år. Dermed føyer Ole-Robert seg inn i rekka flere kjendiser som har prøvd ut et nytt forhold for å finne ut av gresset ikke var grønnere på den andre sida: Bjørn Rune Gjelsten og Karsten O.Five er blant dem som har blitt sammen med kona igjen.

(Dagbladet.no)

UNDER HALVÅRET SAMMEN: Forholdet Ole Robert Reitan og Celina Midelfart er slutt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media