Sluttavtalen til Nordby drøftes på styremøtet

Sluttavtalen til Reidar Nordby jr. skal opp på styremøtet til Norsk Tipping.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Videre skal arbeidet med den rapporten som Kirke- og kulturdepartementet har bedt om angående Nordbys utgifter til hagearbeid startes opp og utredes. Dessuten står plassen til Norsk Tippings toppsjef for øyeblikket tom, og i løpet av kort tid er det meningen å ansette en konstituerende direktør.

- Vi starter prosessen med ansettelse av en ny administrerende direktør, men det er ikke noe endelig løp vi legger opp til, sier informasjonssjef Arve Sjølstad til NTB.

Mandag uttrykte Tippekommisjonærenes Landsforening (TKL) mistillit til Norsk Tippings styre, og de har skriftlig varslet både styret og kulturminister Trond Giske (Ap) om mistilliten. Derfor er det også usikkert om styreleder Sigmund Thue fortsatt har tillit hos kulturministeren etter TV-innslaget der han avsatte Nordby i direktesending og nå TKLs mistillitsytring.

Både Peer J. Svenkerud, direktør for informasjon- og samfunnskontakt, og Sjølstad sier at det ikke er kommet signaler om en eventuell avsettelse av Norsk Tippings styreleder.

Styremøtet i Norsk Tipping starter kl. 13.00. Det er lagt til SAS Radisson hotell på Gardermoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer