Donald Trump

Slutter etter latterliggjøring

Karrieren som blogger varte bare i 29 dager for USAs forrige president, Donald Trump.

IKKE BLOGGER LENGER: USAs forrige president, Donald Trump, har lagt ned bloggen sin etter dårlige lesertall. Foto:SAUL LOEB / AFP
IKKE BLOGGER LENGER: USAs forrige president, Donald Trump, har lagt ned bloggen sin etter dårlige lesertall. Foto:SAUL LOEB / AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Trumps rådgivere beskrev bloggen på hjemmesiden hans som «et frihetens fyrtårn» da han lanserte den 5. mai i år.

Siden har flere amerikanske medier omtalt hvor overraskende beskjedne lesertall den tidligere presidenten fikk sammenliknet med den gangen han hadde lov til å være i sosiale medier som Facebook og Twitter.

Etter det dødelige angrepet på Kongressen 6. januar i år ble Trump utestengt fra alle de største sosiale mediene.

Planlegger egen plattform

Og onsdag forsvant bloggen «From the Desk of Donald J. Trump» fra nettsiden hans på permanent basis, ifølge Trumps talsperson, Jason Miller.

- Den vil ikke komme tilbake. Det var bare en støtte på vei til en breiere innsats vi jobber med, skriver Miller i en e-post til CNBC.

Han signaliserer samtidig at Trump ennå ikke har gitt opp planen om å bygge opp sitt eget sosiale medium etter at han ble kastet ut fra de andre.

Washington Post sier at rådgivere til eks-presidenten forteller at Trump ble opprørt over at avisa og andre omtalte de dårlige lesertallene og var bekymret for at det kunne forringe den nye plattformen han planlegger å lansere seinere i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer