Småbarn måtte tungekysse

For å få russekort måtte småbarn på Vågsbygd skole i Kristiansand spise kondomer, røyke og tungekysse med hverandre og med russen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De måtte også spise snus, klatre på parkerte biler og hente russekort i en søppelcontainer. Den ble lukket med en gang barna hadde kommet seg ned i den.

I går sendte foreldrene til barna i klasse 3A på Vågsbygd skole et brev til skolen hvor de ramset opp alt barna ble tvunget til å gjøre, skriver Fædrelandsvennen.

- Den yngste sønnen min tør ikke nærme seg skolen etter dette. Jeg har vært russ sjøl, og forstår at de skal ha det gøy. Men de bør holde seg for gode til å gå løs på forsvarsløse barn, sier Elin Ovedahl til avisa. Hun er en av mødrene som troppet opp på Vågsbygd videregående skole i går for å ta et oppgjør med russen.

Russen har allerede beklaget episoden.

- Vi har snakket med rektor, og har vært rundt på skolen og informert russen og det som har skjedd. Folk her er sjokkerte over at noen kan gjøre slikt mot barn, sier russepresident Kristina Kvareng.

Rektor Jorunn Erikstad ved Vågsbygd videregående skole ber russen være forsiktig med barna i framtida.

- Både store og små kan bli litt grenseløse, og etter sigende tok det ganske av i går. Jeg er opptatt av at elevene på barneskolen har gode dager, og håper russen kan oppføre seg på en ordentlig måte.