Småbarn skadd etter massekollisjon ved Gardermoen

Til sammen åtte til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Til sammen åtte personer er skadd etter en kollisjon på E6 ved Hauerseter nord for Gardermoen i ettermiddag. Flere av de skadde er små barn.

- Vi fikk melding om ulykken klokka 16.02. En personbil på vei nordover kom over i motgående kjørefelt og traff en varebil og en annen personbil på vei sørover, opplyser operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no.

I den nordgående bilen satt en familie på fem - mor, far og tre små barn. Moren og to av barna, en gutt og ei jente, ble hardt skadd og derfor fraktet til Ullevål universitetssykehus i Oslo med luftambulanse, mens faren og det resterende barnet kom fra ulykken med lettere skader og ble kjørt til Akershus universitetssykehus (Ahus), som ligger mye nærmere.

- I varebilen satt én person, mens i den andre personbilen satt det to. Også disse fikk lettere skader og havnet på Ahus, sier Aune.

E6 er inntil videre helt stengt mellom Dal og Jessheim. Det er skiltet omkjøring på stedet.

TOTALSKADD: Bilen med familien på fem (t.v.) ble sterkt smadret i sammenstøtet med de andre kjøretøyene. Foto: DAN ÅSEN HANSEN
TOTALSKADD: Bilen med familien på fem (t.v.) ble sterkt smadret i sammenstøtet med de andre kjøretøyene. Foto: DAN ÅSEN HANSEN Vis mer
Småbarn skadd etter massekollisjon ved Gardermoen
TIL OSLO: De hardest skadde, en mor og to av hennes barn, ble fraktet til Ullevål universitetssykehus i luftambulanse.