Småbarn tvunget til sex foran hundre voksne

Patrick Kelly (41) fra Texas risikerer livstid bak lås og slå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) En svært ubehagelig overgrepssak rulles nå opp i den vesle, konservative byen Minesola, øst for Dallas i Texas. I et rom uten vinduer i en tidligere barnehage skal barn helt ned i femårsalderen ha blitt tvunget til å underholde opp til hundre voksne med «sex shows», skriver AP.

Barna skal ha blitt gitt sterke smertestillende medikamenter som de voksne kalte «silly pills» før de ble tvunget på scenen. Overgrepene skal ha pågått i over ett år, melder City News.

To personer er allerede dømt i saken hvor totalt seks personer står tiltalt. Neste uke starter rettssaken mot 41 år gamle Patrick Kelly. Han skal ha hatt tilknytning til klubben som innbyggerne i Minesola trodde var en swingersklubb.

- Det er forferdelig. Hele byen er sjokkert, sier innbygger Shirley Chadwick.

De tidligere dømte i saken er Jamie Pittman og Shauntel May. Jurien trengte bare fem minutter på å sende dem til livstid i fengsel. Skandalen ble avslørt etter at barn som var involvert fortalte voksne om hva som foregikk i den tidligere barnehagen.

Ifølge påtalemyndigheten er tre søsken blant de misbrukte barna. Den yngste var bare fem år da overgrepene startet. I dag er de sju, ti og tolv år gamle. I tillegg skal deres ti år gamle tante ha måttet delta i sexhandlingene. Barna er nå plassert i fosterhjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer