Småbarnsfamilie hadde englevakt

Alle overlevde da 20-åring braste inn i bilen deres på E18.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En småbarnsfamilie på fire samt sjåføren av den andre bilen pådro seg alle lettere skader i en frontkollisjon på E18 i Telemark søndag formiddag.

Den 20 år gamle mannen kom over i feil kjørefelt med sin bil og braste inn i småbarnsfamiliens bil på E18. Klokken 10.17 søndag fikk politiet fikk melding om ulykken, som skjedde i Bamble kommune.

Etter den kraftige frontkollisjonen ble både 20-åringen fra Rykkinn i Akershus og Skien-familien på fire – deriblant to barn på to og fire år – fraktet til Sykehuset Telemark i Skien.

Lettere skadet

Overfor Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) melder sykehuset om kun lettere skader og stabil tilstand på samtlige av de involverte i ulykken.

– Det var store materielle skader som følge av ulykken, opplyser operasjonsleder Leif Myrtvedt ved Telemark politidistrikt.

Kollisjonen oppsto da 20-åringen, som kom sydfra, skar over i feil kjørefelt. Deretter braste han inn i Skien-familiens bil.

– Bilene er tauet inn for undersøkelser. Blant annet skal det sjekkes om bilen som kom sydfra har tekniske feil. Ellers har ulykkeskommisjonen og politiet foretatt åstedsundersøkelse, sier Myrtvedt.

Det er tatt en utvidet prøve av den 20-årige sjåføren.

(ANB)