Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Småbarnsmor drept

En 43 år gammel vietnamesisk småbarnsmor ble drept natt til 1. nyttårsdag. Drapet skjedde hjemme i kvinnens bolig på Strømmen i Skedsmo kommune.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om drapet like etter midnatt nyttårsaften. En mann i 30-åra ble umiddelbart pågrepet og siktet for ugjerningen.

- Mannen befant seg i boligen sammen med avdøde da vi ankom åstedet. Pågripelsen skjedde uten dramatikk, sier politiadvokat Tom Danielson ved Romerike politistasjon.

Kjente hverandre

Den drepte kvinnen er mor til flere mindreårige barn, men Danielson vil ikke si om noen av barna var vitne til selve drapet.

Kvinnen døde av skader hun ble påført av den siktede 30-åringen. Mannen som også er vietnameser, er ifølge politiet en gammel bekjent av avdøde. Det foregikk ingen fest i boligen på drapstidspunktet.

Forsettlig

Det var i går uklart hva som er motiv for drapet. Politiet vil heller ikke opplyse hvordan den 43-årige kvinnen ble tatt av dage.
- Det er for tidlig å si noe om motiv og drapsvåpen, sier Danielson til Dagbladet. 30-åringen er siktet for forsettlig drap. Han vil bli begjært varetektsfengslet for fire eller åtte uker i Nedre Romerike forhørsrett i dag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!